Wielerposter - Ford Hutchinson
Wielerposter - Ford Hutchinson

Wielerposter - Ford Hutchinson

14,95
Poster geïnspireerd op het truitje van het legendarische Ford Hutchinson uit de jaren 60 van Lucien Aimar.
[[key]]
  • [[ProductVariant.confValue ]]
    [[currency((12.355+ProductVariant.priceImpact)*1.21)]]
Wielerposter - Ford Hutchinson
Wielerposter - Ford Hutchinson 14,95

Vintage wielerposter met een grafisch ontwerp dat geïnspireerd is op het iconische shirt van Ford Hutchinson. Het ontwerp is een wielerposter die er gegarandeerd voor zorgt dat je moraal blijft houden ook als je gezellig thuis of op kantoor zit. Een vintage poster met een historisch truitje als inspiratie. 

Vintage wielerposter Ford

De vintage wielerposter is natuurlijk ook leuk om cadeau te doen aan een echte wielerfanaat. Een prachtige wanddecoratie van wielerliefhebbers voor wielerliefhebbers, de poster worden ontworpen en geproduceerd in onze eigen design studio

Korte bio Ford Hutchinson

Ford Hutchinson was een team dat maar heel kort bestond in de jaren 60, maar lang genoeg om een -ook in grafisch opzicht- onuitwisbare indruk achter te laten. Daarnaast waren de voormalige Tour de France winnaars Jaques Anquetil en Lucien Aimar onderdeel van de Franse wielerploeg.

Poster Ford

Klassieke fietsposter print van hoogwaardige kwaliteit.

  • Hoogwaardige Canon print - poster Ford Hutchinson
  • Speciaal posterpapier - teams poster Tour de France - Ford Hutchinson
  • De klassieke wielerposter is verkrijgbaar in A1 / A2 / A3 of A4 formaat
meer posters »

N.A.

Verzending

Duurzame keuzes maken als consument, soms heb je even geen zin om erover na te denken. En sommige mensen denken er überhaupt niet over na... snappen we. Maar gratis is niet voor niets! De kosten zitten altijd verborgen in de aankoopprijs.

Om onze klanten een zetje richting duurzame koop te geven, bieden wij geen gratis verzending meer aan. Da's belangrijk voor de gezondheid van ons bedrijf, maar we hopen ook dat het hele kleine aankopen ontmoedigd zodat we de verhouding tussen het aantal bestellingen en de hoeveelheid verpakkingsmateriaal verbeteren. En zodat de busjes die rijden, rijden met meer inhoud.

Ruilen of retourneren

Wanneer een bestelling niet aan de wensen voldoet of niet past, dan is het mogelijk het artikel binnen 10 werkdagen na ontvangst te ruilen of te retourneren. Alle artikelen dienen ongedragen, onbeschadigd en -bij voorkeur- in originele verpakking te worden teruruggezonden.

Na ontvangst en controle wordt het (volledige) aankoopbedrag + eventueel gemaakte verzendkosten teruggestort. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor rekening van de consument. Het retourformulier kunt u hier downloaden.

Winkelmand
  # product  
[[cartItem.qty]]x [[cartItem.title]] [[currency(cartItem.total)]] [[currency(cartItem.grandtotal)]]
[[sumOfValue(cartData.cartItems, 'qty')]]x totaal [[currency(cartData.products.total)]] [[currency(cartData.products.grandtotal)]]
  [[cartData.discount.title]]
[[cartData.discount.description]]
[[currency(cartData.discount.total)]] [[currency(cartData.discount.grandtotal)]]
  [[cartData.shipping.title]] [[currency(cartData.shipping.total)]] [[currency(cartData.shipping.grandtotal)]]
  totaal (incl. BTW) [[currency(cartData.grandtotal)]]
  totaal (ex. BTW) [[currency(cartData.total)]]
COUPON
Verzenden naar: