Vintage wielerposter - Renault wielerploeg
Vintage wielerposter - Renault wielerploeg

Vintage wielerposter - Renault wielerploeg

14,95
Een van de meest iconische wielertruitjes is natuurlijk het shirt van Renault. Groot geworden door Hinault en Fignon is dit een must voor de liefhebber.
[[key]]
  • [[ProductVariant.confValue ]]
    [[currency((12.355+ProductVariant.priceImpact)*1.21)]]
Vintage wielerposter - Renault wielerploeg
Vintage wielerposter - Renault wielerploeg 14,95

Vintage wielerposter met een van de meest inconische grafische ontwerpen ooit, een ploeg die enkele van de allergrootste renners tot de ploeg mocht rekenen. In de plogen van Renault waren onder andere Tour winnaars Hinault, Fignon en Lemond actief maar ook Franse toprenners als Madiot, Mottet en Bernaudeau. De poster is een opvallende poster die geïnspireerd is op de rijke wielerhistorie van deze ploeg.

Vintage wielerposter Renault wielerploeg

De Renault vintage wielerposter is een poster die in meerdere formaten verkrijgbaar is, de poster is onderdeel van meerdere posters die allemaal geïnspireerd zijn op vintage wielershirts uit het rijke wielerverleden. Fraaie wielerposters waarin de fiets, truien en het wielrennen een prominte plaats innemen.

Korte bio Renault

Renault was een Franse wielerploeg die werd opgericht in de jaren 70 van de vorige eeuw en opgeheven in 1985. Met Renault als sponsor was de ploeg de opvolger van fusieploeg Gitane-Campagnolo (opgericht 1975 als fusie tussen Sonolor-Lejeune (opgericht 1969) en Gitan-Frigécrème) met Cyrille Guimard als ploegleider. Toen Renault in 1985 de wielerploeg verliet veranderde de naam naar Système U.

Poster Renault wielerploeg

Klassieke fietsposter print van hoogwaardige kwaliteit.

  • Hoogwaardige Canon print - poster Renault
  • Speciaal posterpapier - teams poster Tour de France - Renault
  • De klassieke wielerposter is verkrijgbaar in A1 / A2 / A3 of A4 formaat
meer posters »

N.A.

Verzending

Duurzame keuzes maken als consument, soms heb je even geen zin om erover na te denken. En sommige mensen denken er überhaupt niet over na... snappen we. Maar gratis is niet voor niets! De kosten zitten altijd verborgen in de aankoopprijs.

Om onze klanten een zetje richting duurzame koop te geven, bieden wij geen gratis verzending meer aan. Da's belangrijk voor de gezondheid van ons bedrijf, maar we hopen ook dat het hele kleine aankopen ontmoedigd zodat we de verhouding tussen het aantal bestellingen en de hoeveelheid verpakkingsmateriaal verbeteren. En zodat de busjes die rijden, rijden met meer inhoud.

Ruilen of retourneren

Wanneer een bestelling niet aan de wensen voldoet of niet past, dan is het mogelijk het artikel binnen 10 werkdagen na ontvangst te ruilen of te retourneren. Alle artikelen dienen ongedragen, onbeschadigd en -bij voorkeur- in originele verpakking te worden teruruggezonden.

Na ontvangst en controle wordt het (volledige) aankoopbedrag + eventueel gemaakte verzendkosten teruggestort. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor rekening van de consument. Het retourformulier kunt u hier downloaden.

Winkelmand
  # product  
[[cartItem.qty]]x [[cartItem.title]] [[currency(cartItem.total)]] [[currency(cartItem.grandtotal)]]
[[sumOfValue(cartData.cartItems, 'qty')]]x totaal [[currency(cartData.products.total)]] [[currency(cartData.products.grandtotal)]]
  [[cartData.discount.title]]
[[cartData.discount.description]]
[[currency(cartData.discount.total)]] [[currency(cartData.discount.grandtotal)]]
  [[cartData.shipping.title]] [[currency(cartData.shipping.total)]] [[currency(cartData.shipping.grandtotal)]]
  totaal (incl. BTW) [[currency(cartData.grandtotal)]]
  totaal (ex. BTW) [[currency(cartData.total)]]
COUPON
Verzenden naar: