Poster wielrennen - Mercier
Poster wielrennen - Mercier

Poster wielrennen - Mercier

14,95
Leuke en opvallende wielerprint voor aan de muur of als cadeau.
[[key]]
  • [[ProductVariant.confValue ]]
    [[currency((12.355+ProductVariant.priceImpact)*1.21)]]
Poster wielrennen - Mercier
Poster wielrennen - Mercier 14,95

Een opvallende wielrennen poster die geïnspireerd is op een klassiek shirt uit de rijke wielerhistorie van de Tour de France. Het Mercier Hutchinson team was een team dat 50 jaar actief was in de Tour vanaf 1935. Deze poster is geïnspireerd op het shirt dat Raymond poulidor droeg tijdens de Tour in de jaren 70. 

Klassieke wielrenposter Mercier

De wielrenposters zijn een eerbetoon aan de vele ploegen die de Tour groot hebben gemaakt, een leuke wanddecoratie in huis, woonkamer, slaapkamer of studeerkamer. In ons assortiment zijn vele soorten posters te vinden van klassieke wielerploegen in meerdere formaten.

Korte bio Mercier Hutchinson

Mercier was een Franse wielerploeg die actief was van 1935 tot en met de jaren 80 en reed met diverse subsponsors. Al die jaren reed de ploeg op Mercier koersfietsen. Cycles Mercier was de hoofdsponsor van het team van 1935 tot en met eind jaren 60. Vanaf 1946 reed het team in paarse wielershirts. In 1950 kreeg het shirt zijn kenmerkende vorm met een gele band in de hals en manchetvoering. Dit zou blijven tot en met eind jaren 60, het jaar dat Mercier niet meer de belangrijkste sponsor was. Van 1935 tot en met 1955 had het team een tweede sponsor genaamd Hutchinson en stond de ploeg bekend onder de naam "Mercier-Hutchinson".

Poster Mercier

Klassieke fietsposter print van hoogwaardige kwaliteit.

  • Hoogwaardige Canon print - poster Mercier Hutchinson
  • Speciaal posterpapier - teams poster Tour de France - Mercier Hutchinson
  • De klassieke wielerposter is verkrijgbaar in A1 / A2 / A3 of A4 formaat
meer posters »

  • Hoogwaardige Canon print
  • Speciaal posterpapier - zorgt voor een lange levensduur
  • De posters zijn verkrijgbaar in A1 / A2 / A3 of A4 formaat
LET OP: Posters worden geleverd zonder lijst.

Verzending

Duurzame keuzes maken als consument, soms heb je even geen zin om erover na te denken. En sommige mensen denken er überhaupt niet over na... snappen we. Maar gratis is niet voor niets! De kosten zitten altijd verborgen in de aankoopprijs.

Om onze klanten een zetje richting duurzame koop te geven, bieden wij geen gratis verzending meer aan. Da's belangrijk voor de gezondheid van ons bedrijf, maar we hopen ook dat het hele kleine aankopen ontmoedigd zodat we de verhouding tussen het aantal bestellingen en de hoeveelheid verpakkingsmateriaal verbeteren. En zodat de busjes die rijden, rijden met meer inhoud.

Ruilen of retourneren

Wanneer een bestelling niet aan de wensen voldoet of niet past, dan is het mogelijk het artikel binnen 10 werkdagen na ontvangst te ruilen of te retourneren. Alle artikelen dienen ongedragen, onbeschadigd en -bij voorkeur- in originele verpakking te worden teruruggezonden.

Na ontvangst en controle wordt het (volledige) aankoopbedrag + eventueel gemaakte verzendkosten teruggestort. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor rekening van de consument. Het retourformulier kunt u hier downloaden.

Winkelmand
  # product  
[[cartItem.qty]]x [[cartItem.title]] [[currency(cartItem.total)]] [[currency(cartItem.grandtotal)]]
[[sumOfValue(cartData.cartItems, 'qty')]]x totaal [[currency(cartData.products.total)]] [[currency(cartData.products.grandtotal)]]
  [[cartData.discount.title]]
[[cartData.discount.description]]
[[currency(cartData.discount.total)]] [[currency(cartData.discount.grandtotal)]]
  [[cartData.shipping.title]] [[currency(cartData.shipping.total)]] [[currency(cartData.shipping.grandtotal)]]
  totaal (incl. BTW) [[currency(cartData.grandtotal)]]
  totaal (ex. BTW) [[currency(cartData.total)]]
COUPON
Verzenden naar: